Informatie over New York

Manhattan bij nacht
arke reizen new yorkde jong intra stedentripsvakantiexperts logoebookersworld ticket centerexpediacheaptickets vliegtickets new yorktix vliegtickets

Informatie

New York, de wereldstad met Nederlandse invloeden, staat bij veel Nederlanders bovenaan het wensenlijstje als het gaat om vakantiebestemmingen. Dit is natuurlijk niet voor niets, de hoofdstad van de Verenigde Staten heeft veel te bieden. Het is een groeiende stad, met honderden verschillende nationaliteiten, fantastische bezienswaardigheden en een eigen cultuur.

StedentripNewYork.eu heeft op deze pagina veel praktische informatie verzameld die je het makkelijker maken om een stedentrip te maken naar deze bruisende stad of gewoon helpen als je wat informatie zoekt over de stad.

cultuur van New York
Vervoer in New York
Geld en prijzen

Algemene informatie over New York

New York is een van de grootste steden ter wereld en er is dan ook genoeg over te vertellen. Om je te helpen bij het vinden van de informatie die je zoekt hebben we verschillende categorie├źn op deze website gemaakt, deze vind je hieronder:

Bezienswaardigheden in New York
Wallstreet
winkelen in New York

Bezienswaardigheden in New York

New York is de hoofdstad van de Verenigde Staten en wordt ook wel gezien als de stad van de wereld. De stad heeft ook veel bezienswaardigheden, uiteraard zul je meteen denken aan het Vrijheidsbeeld, Manhattan, Central Park, Wall Street, Times Square, de bekende bruggen en de vele andere trekpleisters voor toeristen. We zullen op deze website uiteraard meer informatie geven over al deze plekken. Naast de gebruikelijke bezienswaardigheden willen we echter ook de plekjes behandelen die je niet zo snel zult bezoeken tijdens jouw New York Citytrip, maar toch de moeite waard zijn.

Bekijk hier de bezienswaardigheden pagina