arke reizen new yorkde jong intra stedentripsvakantiexperts logoebookersworld ticket centerexpediacheaptickets vliegtickets new yorktix vliegtickets

Krijg ik mijn geld terug bij vertraging van mijn vlucht?

Ons reislustige volkje

Luchthaven Schiphol is tegenwoordig veel in het nieuws. Door de steeds makkelijker betalende vluchten van prijsvechters is reizen voor een groot deel van de bevolking toegankelijk geworden en is luchthaven Schiphol de doorgang naar de wereld voor duizenden mensen per dag. Deze prijsvechters voeren al één derde van de vluchten uit in Europa. Dit is natuurlijk hartstikke leuk voor ons reislustige volkje. Maar ja, dit heeft natuurlijk wel gevolgen voor het reiscomfort laten we maar zeggen.

Krijg ik mijn geld terug bij vertraging van mijn vlucht?

Buiten het feit dat de plekken in het vliegtuig krapper worden, wordt de beveiliging aangescherpt en is personeel om deze duizenden mensen te verwerken ook nog te kort. 1 en 1 is 2. Dit leidt natuurlijk tot lange wachtrijen voor de douane en zullen we nog iets langer moeten wachten bij de bagageband. En wordt het logistiek ook nog een uitdaging al deze vliegtuigen op schema te laten landen en vertrekken en geen vertraging op te lopen. Maar goed, wat wil je als voor onder de 100 euro een retourtje boekt naar elders in Europa. Dat neem je dat op de koop toe.  Maar wat dacht je van de zakelijke reizigers of reizigers die na lang sparen de reis van hun leven voor de boeg hebben. Door dit oponthoud en vertragingen worden belangrijke afspraken gemist en zijn reizigers niet op tijd voor de geplande nacht in het hotel. Krijg ik dan mijn geld terug bij vertraging van mijn vlucht of een gedeeltelijke vergoeding?

Ja, grote kans dat je geld terug krijgt bij vertraging van je vlucht!

Het is dus zo dat bij geleden schade en er geen sprake is van overmacht, je recht hebt op een vergoeding bij vertraging van je vlucht. Airline-Refund zoekt dit voor je uit. Heb je vertraging opgelopen bij een vlucht of treinreis. Of je bagage is kwijt geraakt tijdens een van de transfers. Airline-Refund helpt je verder. Check hier of je recht hebt op een vergoeding van  de betreffende luchtvaart maatschappij of treinvervoerder.

Dus om de pijn wat te verzachten, bel of mail Airline-Refund. Of misschien nog beter surf naar www.airline-refund.com en vindt snel uit waar je recht op hebt!