Shoppen in de Big Apple

shoppen new york
arke reizen new yorkde jong intra stedentripsvakantiexperts logoebookersworld ticket centerexpediacheaptickets vliegtickets new yorktix vliegtickets

Winkelen in New York

De mogelijkheden om te winkelen zijn in New York onbegrensd. Je kan hier werkelijk alles vinden, en dankzij de gunstige dollarkoers, zijn de prijzen gemiddeld beduidend lager dan in Nederland.

Let er wel op, dat je niet zomaar alles mee kunt nemen uit New York. Als je dat toch doet, kan je bij terugkomst op Schiphol (of een andere luchthaven) nogal bedrogen uitkomen. Helaas zijn er tegenwoordig grenzen aan de hoeveelheid, en dan bedoelen we zeker niet alleen drank en sigaretten, die je vrij mag invoeren bij terugkomst in Nederland. Controleer daarom ook voor vertrek nogmaals de actuele regelgeving bij de douane.

winkelen new york in de regen
shoppingmall new york
winkelen in hartje manhattan

Denk om de winkeltijd!

Denk er ook om, dat het soms een gekkenhuis is in de verschillende winkels, en dus enorm druk. Zeker tijdens de lunch, net na kantoortijden en in het weekeinde.

We zullen hier geen specifieke winkels aanbevelen, maar laat je maar eens verassen als je in New York de winkels doorloopt. Alle grote merken kan je hier vinden, in grote (zoals Macy’s) en kleinere winkels.
Kleding en schoenen onder 55 dollar zijn overigens belastingvrij in New York, en uitverkopen zijn hier ook erg aantrekkelijk.