Fietsen in New York

amerika vlag

Veel vakantiegangers gaan tijdens hun citytrip New York op de fiets de prachtige stad ontdekken. Dit komt doordat het autoverkeer in New York vaak vast zit. In New York zijn er tijdens uw fietstochten ook nog tal van mooie parkjes en rivieren waar u langs kunt fietsen. Een fiets huren tijdens uw citytrip naar New York is een echte aanrader.


Lees verder

De beste plek om fietsen te huren in New York

Wanneer u in New York bent is het een aanrader om uw fietsen te huren in Central Park. Dit is zonder meer de beste plek om te fietsen in New York. In Central Park zijn ten eerste geen auto’s te vinden en er zijn vele prachtige fietspaden die u kunt volgen. Een fietstocht door New York is goedkoop en leuk. Voor 6 euro heeft u al vaak een fiets voor 2 uur en daar zit een slot en helm bij!

Plan je fietstocht van te voren in

Veel reisorganisaties die citytrips naar New York aanbieden geven u de mogelijkheid om uw fietstocht van tevoren te reserveren. Dit is handig omdat u ten eerste verzekerd bent van een goede fiets en ten tweede veel informatie mee krijgt over de beste fietsplekjes in New York. Ook zijn er veel gidsen die u op de fiets rond New York kunnen begeleiden. Dit zal voorkomen dat u de weg kwijt raakt!

Wat zijn volgens ons de beste fietsplekjes in New York?

Voordat u de beste plekjes lees moet u zich realiseren dat elke bestemming een fietstocht is van gemiddeld 2 uur(als u vertrekt vanaf Central Park)
De Brooklyn Bridge is een perfecte bestemming als u een fietstocht maakt. Wanneer u hier fietst kunt u veel hoogtepunten van New York van een afstandje bewonderen.

De Hudson River is ook een fietsbestemming die u niet mag missen als u een fietstocht maakt. Neem uw camera mee als u een fietstocht maakt langs de Hudson River, want er is veel te zien!

Ook is natuurlijk Central Park een leuke fietsbestemming. Het kost u ongeveer 2 uur van uw tijd om een volledige fietstocht door Central Park te maken.