Hotels New York

Hotels New York

amerika vlag

Een hotel boeken in New York? Op deze pagina vind je enkele uitgelichte hotels die wij aanraden, de beste hotelaanbiedingen van dit moment en de voordeligste aanbieders. Het hotelaanbod in New York is enorm!


Bekijk reizen
Hotelkamer New York

Een hotel boeken in New York? Bekijk deze aanbieders!

Uitgelichte hotels in New York

Alles over het boeken van een hotel in New York

Wil je op reis naar New York? Dan moet je uiteraard een hotel zoeken! New York is echter zeer groot, en telt een heleboel hotels; van goedkope hostels tot luxe hotels met 5 sterren. Hieronder bespreken we waar je je hotel in New York kunt boeken, en geven we onze tips om tussen al deze hotels het perfecte hotel voor jou te vinden.

Hotel in New York vinden en boeken

Er zijn veel manieren om een hotel in New York te vinden. Weet je al zeker welk hotel je wilt, en heb je speciale eisen zoals een fles champagne en wijn bij je aankomst? Dan kun je rechtstreeks een hotelkamer boeken op de website van dit hotel of deze hotelketen.

Weet je nog niet waar je wilt slapen tijdens je verblijf in New York? Dan kun je een website zoals Booking.com en Trivago gebruiken. Op zo’n websites kun je je reisdata ingeven, en dan verschijnen de beschikbare hotels in New York.

Tips voor het voordelig boeken van een hotel in New York

New York is een dure stad, maar er bestaan toch manieren om je verblijf in New York zeer betaalbaar te houden. Hieronder geven we je tips om voordelig een verblijf te vinden in New York, en zo je trip goedkoper te maken.

Huur een kamer of appartement van een local via Airbnb

In plaats van een hotelkamer te boeken, kun je er ook voor kiezen om een kamer of appartement van locals te huren. Dit kan via verschillende websites, de bekendste daarvan is waarschijnlijk Airbnb. Op deze website vind je honderden appartementen en kamers in New York. Deze verblijven kosten je vaak minder dan een hotelkamer. Ook beschikken deze meestal over een keuken, waardoor je je eigen eten kunt klaarmaken en dus minder geld moet spenderen aan restaurants.

Boek een hotel dichtbij een metrostation

Een hotel in Manhattan is leuk, maar ook duur. Wanneer je goedkoop een hotel in New York wilt boeken is het dus een goed idee om er één te boeken buiten Manhattan. Let er dan wel op dat je hotel dichtbij een metrostation ligt. De metro is immers het belangrijkste vervoersmiddel in de stad, en brengt je snel naar al de bezienswaardigheden in New York.

Overweeg een hostel

Reis je alleen of samen met vrienden, en wil je graag veel geld besparen? Dan is een hostel misschien wel iets voor jou. In een hostel kun je een gezamenlijke slaapzaal boeken, en zo nieuwe mensen leren kennen. Ben je met een groep? Dan kun je een complete slaapzaal huren!