Bezienswaardigheden in New York

Bezienswaardigheden in New York

amerika vlag

Op deze pagina kunt u informatie vinden over bezienswaardigheden in New York. Als u een Ciytrip New York neemt is het namelijk belangrijk dat u weet wat de mogelijkheden zijn aan bezienswaardigheden in New York. Hieronder vindt u informatie over meerdere bezienswaardigheden in New York, zo komt u erachter wat de prijzen zijn en kunt u alvast van te voren besluiten welke bezienswaardigheden u echt niet wilt missen!


Lees meer
Statue of Liberty vrijheidsbeeld

Bezienswaardigheden in New York - A tot Z

Aanschaffen van een New York Citypass

As je van plan bent om een citytrip naar New York te boeken, kun je overwegen om een New York Citypass aanschaf te schaffen. Dit zal er onder andere voor zorgen dat u voor de volgende bezienswaardigheden korting ontvangt en sneller naar binnen kunt: Guggenheim Museum, Museum of Modern Art, Circle Line rondvaart, Empire State Building, American museum of Natural History en nog veel meer! Als je meer wilt weten over de bezienswaardigheden waar je aanzienlijk korting op kunt krijgen, klink dan op de link naar ze toe.

Overzicht Bezienswaardigheden New York:

Op onze website behandelen we de top 10 bezienswaardigheden in New York. Dit is natuurlijk subjectief, want New York is een grote en veelzijdige stad en de bezienswaardigheden waar wij over vertellen is slechts een kleine greep uit de bezienswaardigheden die u allemaal kunt ontdekken als je kiest voor een stedentrip New York.

Musea

Gebouwen

Rond Trips

Overige bezienswaardigheden