Hotels in New York

hotelkamer van een hotel new york
arke reizen new yorkde jong intra stedentripsvakantiexperts logoebookersworld ticket centerexpediacheaptickets vliegtickets new yorktix vliegtickets

Hotels New York

De wereldstad New York trekt volgens de laatste cijfers van de reiskrant 54 miljoen toeristen per jaar, deze toeristen hebben uiteraard allemaal een verblijf nodig.New York beschikt dan ook over duizenden hotels, hostels en appartementen in verschillende prijsklassen. Het ligt aan budget en wensen welk verblijf het beste bij je past, toch blijken hotels veruit het populairst in New York.

Het team van StedentripNewYork.eu geeft je op deze pagina informatie over de verschillende mogelijkheden die je hebt tijdens het uitzoeken van een hotel of appartement. Ook bieden wij overzichten met de goedkoopste reisorganisaties voor een hotel!

Gemiddelde hotelprijs in New York

De gemiddelde prijs van de hotels in New York zijn al jaren een groot discussiepunt, diverse websites melden dat de gemiddelde prijs rond de 142 euro ligt. Dit is echter lang niet altijd het geval, de prijs van je hotel is volledig afhankelijk van de locatie, verzorging en luxe. Zo betaal je voor sommige hotels slechts 70 euro per nacht voor twee personen!

Een hotel in hartje Manhattan is logischerwijs duurder dan een hotel op de rand van de stad. Ook zijn hotels zonder maaltijden logischerwijs goedkoper dan de hotels inclusief ontbijt en/of diner. Ook het aantal personen met wie je op reis gaat is van belang, vier-of driepersoonskamers zijn per persoon gezien goedkoper dan een-of tweepersoonskamers.

Wij raden je aan om goed rekening te houden met wat je wil gaan doen in New York. Ben je een avontuurlijk type en wil je veel van de stad zien? Dan zul je waarschijnlijk weinig in de hotelkamer aanwezig zijn. Een goede locatie maar een hotel met minder luxe is dan een goede optie.

Boek je een pakketreis naar New York? Dan is het raadzaam om ook een reisverzekering af te sluiten. Je bent dan verzekerd voor ongevallen, bagage, medische behandelingen en meer. Vergelijk reisverzekeringen eens op websites als Reisverzekering-Direct.nl.